KLICKTOPPEN: Veckans hetaste villor i Helsingborg

Funkisvilla på 260 kvadratmeter lockade allra flest klick.

delningar

Foto: Bjurfors.

1. Tågaborg, Helsingborg. Pris:  23 000 000 kr

Beskrivning: "Som ägare till detta hus blir du den första som flyttar in. Den sköna ursprungskänslan från sent sextiotal finns kvar i bakgrunden men mest tydligt är den nutida fräschören som har tillförts genom en totalrenovering med största precision", skriver mäklaren.

2. Ödåkra, Helsingborg. Pris: 3 495 000 kr.

Beskrivning: "Boytan om cirka 165 kvm är fördelat på 5 rum, varav 3 sovrum och två badrum. De två badrummen är praktiskt fördelade på vardera plan. Bostaden har genom åren genomgått en rad med förbättringar och tagits väl om hand", skriver mäklaren.

3. Vallåkra, Helsingborg. Pris: 3 750 000 kr.

Beskrivning: "Stenhus om 160 kvadratmeter under uppbyggnad med mycket attraktivt läge. Från huset finns utsikt över ängar, åkrar och havet i bakgrunden! Stor tomt om 1620 kvadratmeter", skriver mäklaren.

Foto: Valvet.

4. Sofieberg, Helsingborg. Pris: 4 950 000 kr.

Beskrivning: "Välplanerat boende med kvalitativa sällskapsutrymmen inne och ute, öppen planlösning samt upp till fyra sovrum i två plan. Superfräsch källare för trivsamt boende.  Insynsskyddad och lättskött trädgård i västerläge med pool, spa samt gräsmatta. Dubbelgarage samt gästhus", skriver mäklaren.

Foto: SkandiaMäklarna.

5. Husensjö, Helsingborg. Pris: 3 295 000 kr.

Beskrivning: "Bottenplan består av en fräsch och ljus toalett, ett sovrum, funktionellt kök och ett enormt sällskapsrum med brasa. Här kan man göra två separata sociala ytor, möblera med större soff- och köksmöblemang. Möjligheterna är oändliga!", skriver mäklaren.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar