Laddar

”Vi vill öppna fler butiker i Helsingborg”

Så många jobb skapar kedjans satsning i Helsingborg.

delningar

24Helsingborg.se har tidigare kunnat avslöja att den populära danska lågpriskedjan Normal kommer att öppna på Väla köpcentrum. Carsten Hansen, delägare i den svenska verksamheten, berättar om satsningen som kommer att skapa ett 20-tal nya jobb i Helsingborg.

– Väla är väldigt intressant för oss. Det är ett fint center med många kunder och ett attraktivt läge. Helsingborg har en storlek som gör att det har varit intressant för oss hela tiden, säger Carsten Hansen till 24Helsingborg.se.

Det kan dessutom bli tal om fler butiker i Helsingborg.

– Det är aktuellt. Vi är i full gång med att öppna vår tredje butik i Malmö, så varför skulle vi inte kunna ha mer än en butik i Helsingborg? Vi vill öppna fler butiker och tittar på några andra lägen i Helsingborg redan nu.

Normal har gjort succé i Danmark och Norge, och omsatte drygt en miljard danska kronor under 2017. Totalt har man drygt 90 butiker och i januari valde kedjan att ta steget över Sundet. I januari öppnades två butiker i Malmö, och den långsiktiga planen är att öppna 100 butiker i Sverige.

– Normal är väldigt populärt i Danmark och Norge, och därför tror vi att vi kan göra samma sak i Sverige. Vi är inte bara en klädbutik eller skobutik, utan vi erbjuder något som inte finns i dag. Det är alltid lite spänt när man öppnar i ett nytt land, men vi har fått en väldigt bra start i Malmö. Kunderna har tagit emot oss riktigt bra, säger Carsten Hansen.

Berätta om ert koncept? – Vi har väldigt attraktiva priser och aldrig några extraerbjudanden. Vi har något som heter ”everyday low price”. Priset som står på hyllan är det som alltid gäller, och vi har alltid lägst pris, säger Carsten Hansen till 24Helsingborg.se.

Relaterade artiklar