Laddar

Turordning avgör bostadsförsäljningen i Ödåkra

Säljstarten av de 40 lägenheterna sker på Ikea i Helsingborg.

delningar

Lördagen den 26 maj startar försäljningen av Bokloks lägenheter i Ödåkra. Starten för försäljningen äger rum på Ikea i Helsingborg. Där kan alla intresserade lämna in en intresseanmälan och vid dagens slut dras en turordningslista som avgör vem som får välja lägenhet först.

Storleken på lägenheterna är mellan två till till fyra rum. Boendekostnaden kommer att bli omkring 4100 kronor i månaden för en tvåa.

– Det känns roligt att kunna erbjuda bostäder i ett lugnt område med vacker natur och lummiga skogar runt husknuten. Genom att förtillverka stora delar av våra hus i vår fabrik i Gullringen kan vi på väldigt kort tid få ett hus på plats och minimera vår negativa inverkan på miljön, säger Tom Lundquist, projektledare på BoKlok, i ett pressmeddelande.

Bokloks försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning.

 

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.