Laddar

Supertalangen om P17-EM: ”Det ska bli skitkul”

Under tisdagen kom beskedet att HIF-talangen blivit uttagen till EM-slutspelet

delningar

En studsande glad Alex Timossi träffade media efter HIF:s träning på tisdagsförmiddagen. Det var god stämning under träningen och en som var extra glad och lycklig även efteråt var Alex Timossi.

För under just den här förmiddagen presenterade förbundskaptenen Roger  Franzén  Sveriges trupp till P17-EM i England som avgörs mellan 4 och 20 maj.

– Jag är fantastiskt glad. Vi har en väldigt stark grupp och jag tror att det är som gör att vi har kommit dit vi ska nu.

I Sveriges grupp ingår Slovenien, Norge och Portugal.

– Nu i Kroatien [i EM-kvalet] snackade vi jättemycket, speciellt efter att vi spelade lika mot Cypern och tog oss vidare, om att vi inte åker dit för att vara några turister.

Från HIF:s håll råder inga tvivel om att Alex Timossi ska åka. Tränaren Per-Ola Ljung säger följande:

– Nej, absolut inte. Om saker och ting händer i negativ utveckling här hemma kan det förändras, men om det är som det är nu är det inget snack om saken. Det är jättepositivt för honom.

– Sen är vi lite stolta varje gång det är en HIF-are som blir uttagen i landslagssammanhang. Det är ett bra kvitto på att vi också kan jobba tillsammans med spelarna för svensk fotbolls bästa.

I HIF har Alex Timossi fått begränsat med speltid så här långt under året, men det finns en logisk förklaring, och han har förståelse för det.

– Jag har varit borta väldigt mycket och det är klart att Peo satsar på dem som varit hemma och kunnat spela. Jag jobbar på som vanligt varje dag och hoppas det kommer mer speltid.

Sverige spelar sin första match i mästerskapet den 4 maj mot Slovenien.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.