Laddar

Så jobbar polisen med brutala mordet i Helsingborg

"Det finns frågetecken i vissa tidigare gjorda förhör", säger kriminalkommissarien.

delningar

Förra veckan mördades en en ung man på Drottninghög efter att ett storbråk brutit ut.

En 19-årig man var misstänkt och satt anhållen fram till i fredagseftermiddag då han släpptes på grund av bristande bevisning. Mannen är dock fortfarande misstänkt.

– Vi håller fortfarande på att samla in material. Vi kommer hålla en hel del förhör under veckan, säger Kriminalkommissarien Annika Nilsson.

Är det nya eller gamla uppgifter som förhörs? – Det finns frågetecken i vissa tidigare gjorda förhör, så de personerna ska vi förhöra om och försöka reda ut en del saker, säger Nilsson.

Sedan i fredags har polisen gjort fler förhör och framförallt pratat med rättsmedicin men det är inget som kriminalkommissarien vill gå in på.

– Vår kontakt med rättsmedicin, dödsorsak eller liknande är inget vi vill kommentera, säger hon.

Polisen har sedan mordet haft igång en dörrknackning. Den håller man också på att komplettera.

– Exakt vad som ska kompletteras vill jag inte heller gå in på, säger hon.

Hur ser arbete ut nu ute på fältet? – Hundförarna håller nog fortfarande på, men om husbilen är kvar till exempel vet jag inte, säger Nilsson och fortsätter:

– Jag har helt enkelt inte några stora nya besked just nu, säger Annika Nilsson.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.