Laddar

Räddningstjänsten fick rycka ut till samma bilbrand två gånger

"Vi får hoppas det är släckt riktigt denna gången", säger SOS.

delningar

Under lördagsmorgonen larmades räddningstjänsten till Sundspärlan i Helsingborg med anledning av en bilbrand. SOS larmade om branden vid klockan halv nio.

– Man hade en brand i en pickup och vid 08.58 var branden släckt och räddningstjänsten kunde köra tillbaka, säger Ola Nilsson, tjänstgörande teamledare vid SOS.

Men branden var inte över där. Strax innan klockan halv tio började det brinna i samma bil igen, och räddningstjänsten fick återvända till platsen.

– Räddningstjänsten fick åka dit och släcka det ännu mer. Ibland är det så att de släcker branden och sedan finns det kvar något ställe det är för varmt och så tar det fyr igen, säger Ola Nilsson.

Enligt Ola Nilsson händer det med jämna mellanrum att bilbränder först släcks av räddningspersonal, och sedan börjar brinna på nytt.

– Det är rätt vanligt vid bilbränder. Men de är i alla fall klara på platsen nu, igen. Vi hoppas att det är släckt riktigt så de inte behöver köra dit igen, säger han.

Bilbranden var den tredje på kort tid i Helsingborg. Under natten mot lördag inträffade två olika bilbränder. 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.