Laddar

Nyckelspelare förlänger med OV

Nu består truppen av åtta spelare.

delningar

Ytterligare en nyckelspelare förlänger med OV Helsingborg. Jonatan Wilthorn, som värvades från Lugi, har skrivit på ett nytt ettårskontrakt med OV. Därmed påbörjar han sin sjätte säsong i klubben. Försvarsgeneralen kommer ges en annorlunda uppgift av tränaren Ulf Sivertsson.

– Personligen väntar nya utmaningar då jag kommer att skola om mig till linjespelare, en ny offensiv roll där jag kommer att kunna utnyttja min fulla fysik, säger Jonatan Wilthorn, i ett pressmeddelande.

Efter uttåget från Handbollsligan har flera viktiga pjäser meddelat att de fortfarande är hungriga på mer handboll och att ta revansch. Efter en säsong där förlusterna radades upp ser Jonatan Wilthorn trots allt fram emot spel i allsvenskan.

– Det känns bra att fortsätta representera OV Helsingborg. Vi kommer återigen att vara favorittippade och vårt mål är att ta oss tillbaka till direkt.

Med Wilthorn har OV nu åtta kontrakterade spelare.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.