Nancy från Helsingborg är årets franchisetagare

OBS! Bilden är ett montage. Fr. v: Christian Bellander, Lars Lundin (representerar Nancy Bellander och O’Learys Helsingborg), Jonas Reinholdsson. Foto: O'Learys/Pressbild

Juryn: "Visar toppklass år efter år".

delningar

O'Learys är restaurangkedjan som serverar sina kunder mat, dryck, sport och nöje, vilket den nu har gjort i hela 30 år. Starten började i Göteborg, och sedan dess har ytterligare 119 restauranger slagits upp i elva länder till.

Kedjan är i dag ledande på marknaden över sportbarer. För att "pusha" på alla sina restauranger till att ta ytterligare kliv i utveckling, har man sedan 20 år tillbaka ärat sina restauranger till diverse utmärkelser. Nu visar det sig att två O'Learys-restauranger i Sydsverige går mot en ljus framtid till mötes. Dessa är restaurangerna i Halmstad och Helsingborg.

Restaurangerna mottar nu en utmärkelse vardera, där Halmstad nu korats till Franchisee of the Year 2018 inom kategorin "event". Helsingborg kammar hem Ambassador of the Year, som tilldelas francisetagaren Nancy Bellander.

- Det är en stor ära att arbeta med engagerade franchisetagare som andas våra kärnvärden och som dagligen erbjuder våra gäster en sann O’Learys-upplevelse. Årets åtta pristagare gör ett fantastiskt jobb och visar på en stark vilja att fortsätta utvecklas med O’Learys i framtiden, säger Johan Reinholdsson, grundare av O’Learys i en kommentar.

Nedan följer Halmstads respektive Helsingborgs motivering till utmärkelserna:

O’Learys Halmstad – Franchise of the Year  2018 kategori Event:

"O’Learys Halmstad visar att investering av tid och resurser i rekrytering, utbildning och mjuka värden verkligen är det som behövs för att stå ut i dagens tuffa konkurrens. Med stort förtroende har restaurangchefen och teamet nått framgång och lojalitet bland både personal och fans i hela regionen. Alexander Petersson är en inspirerande och respekterad person som, av hela sitt hjärta, är en utmärkt ambassadör för varumärket. Med O’Learys Halmstads nya lunchkoncept har de skapat stort intresse och nya event och projekt är alltid på gång. Viljan att leverera kvalitet är viktigt för hela teamet, vilket ger resultat både i försäljning, personalens trivsel och gästernas nöjdhet. Inga detaljer är för små på O’Learys Halmstad och mottot ”doing it with passion” efterlevs varje dag."

Nancy Bellander, franchisetagare O’Learys Helsingborg – Ambassador of the Year:

"Efter flera år inom kedjan visar Nancy Bellander fortfarande samma beslutsamhet och vilja att bevara O’Learys Helsingborgs toppklass år efter år. Trots motgångar satsar hon allt på restaurangen och dess utveckling med ombyggnad av bar och kök och öppnande av spelrum med events. Nancy är respekterad av personal, kollegor och med franchisetagare och är engagerad och positiv inför framtiden för O’Learys Trademark."

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar