Mello-stjärnorna på turne – spelar i Helsingborg

Benjamin Ingrosso. - Foto: Mostphotos

delningar

Benjamin Ingrosso och Felixs Sandman, där den förstnämnde tog sig hela vägen till Eurovision-final, ger sig nu ut på en höstturné.

Under Melodifestivalen 2018 erövrade Benjamin Ingrosso och Felix Sandman publikens hjärtan. Efter att killarna placerat sig på första respektive andra plats i tävlingen uppstod en riktig "bromance". Sedan dess har de ständigt synts sida vid sida.

Den 24 november spelar de på Helsingborgs konserthus.

–Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt. Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare. Nytt material och massa gig – det kommer bli en grym höst, säger killarna i ett pressmeddelande.

Sedan succén i Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn utanför Sveriges gränser. ’Dance You Off’ har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa och varit bland de 200 mest spelade låtarna i världen.

Felix Sandman fick en snabb start på sin solokarriär med singeln ’Every Single Day’. En månad efter premiären i Melodifestivalen sålde låten platina och nådde förstaplatsen på både Svenska Spotifytopplistan och singellistan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar