Laddar

Matchbiljetter till Skånederbyt stulna: ”Stor besvikelse”

Landskrona BoIS ordförande om stölden: "Folk kommer drabbas"

delningar

Nästa vecka stundar det heta Skånederbyt mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF i Superettan. Det första derbyt mellan klubbarna i seriesammanhang sedan 2005. Men under natten till måndagen drabbades Landskrona BoIS av ett inbrott och både kontanter och sittplatsbiljetter till derbyt stals.

– Personerna tror nog ett det kan finnas ett andrahandsvärde i biljetterna. Men jag tror sannolikheten att de avslöjas är ganska stor, säger Urban Jansson, styrelseordförande i BoIS, till SVT.

Det ska finnas övervakningsbilder från händelsen och polisen har varit på plats för att säkra spår. Det är oklart hur många biljetter som blivit stulna, och det ställer till det inför derbyt.

– Det går inte att utesluta att folk kommer drabbas. Vi hoppas verkligen att det löser sig, vi vill få in så mycket folk som möjligt och hoppas att det ska vara lapp på luckan. Vi känner en stor besvikelse, det här drabbar Landskronaborna. Dessutom drabbas klubben, det här är det största arrangemanget vi har i år, säger Urban Jansson.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.