Laddar

Man döms efter nattklubbsbråk – misshandlade barndomsfiende

Mannen och kvinnan hade inte träffats sedan skoltiden när de sprang in i varandra på en nattklubb. Det urartade i bråk och hot.

delningar

En 22-årig man har dömts vid Helsingborgs tingsrätt för misshandel och olaga hot. Detta efter en händelse som inträffade i september förra året, på en nattklubb i Helsingborg.

Mannen befann sig på nattklubben när han träffade en kvinna som han gick i grundskolan med. De båda bråkade mycket under skoltiden men hade inte hörts sedan dess.

De började prata med varandra och började snabbt att kasta elakheter på varandra. 22-åringen örfilade då kvinnan i ansiktet. Han började sedan hota henne och kalla henne könsord. Trots att han hade blivit bortdragen från platsen av vakter lyckades han att ta sig tillbaka till nattklubben och försökte klättra över att staket. Han fortsatte sedan att hota och kasta ur sig skällsord.

Helsingborgs tingsrätt har beslutat att han ska dömas för ringa misshandel och olaga hot. Straffet blir 80 dagsböter á 200 kronor, alltså sammanlagt 16 000 kronor.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.