Laddar

LISTA: Här är Helsingborgs största konkurser

Flera Helsingborgsföretag har försatts i konkurs – här är de största.

delningar

Varje månad summerar kreditupplysningsföretaget Creditsafe konkursstatistiken i landet. Ett glädjande besked är att antalet konkurser fortsätter att minska. Jämfört med samma period förra året har det skett en minskning med fem procent – den lägsta siffran för april sedan 2011.

– Konkurserna fortsätter att minska för sjunde månaden i rad. Men tyvärr är det ett antal större företag som gått i graven under april, säger Krister Jonsson, VD på Creditsafe.

Den största konkursen i april är Malmöbaserade Ecotrans Kontintent AB med en halv miljard i omsättning och 55 anställda, skriver Creditsafe. Den största konkursen i Helsingborg var Le Thu Ho Livs AB som vid det senaste bokslutet hade en omsättning på 10 miljoner kronor och fem anställda.

Övriga stora konkurser i Helsingborg förra månaden var Kök & Hushåll i Trelleborg AB (5 miljoner i omsättning), Norra porten spel och post AB (1,9 miljoner i omsättning) och Basudan Trading AB som omsatte knappt en miljon kronor.

 

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.