Laddar

Kund får chansen att tömma Helsingborgsbutik

Butik har stängt för renovering – då får en kund chansen att tömma den.

delningar

Den danska designkedjan Flying Tiger renoverar sin butik på Kullagatan i Helsingborg. Butiken kommer vara stängd mellan den 5 maj och 19 maj – och sedan öppnar man upp igen, på ett litet annorlunda sätt. Just nu pågår en tävling där vinnaren får chansen att plocka på sig så mycket som möjligt – på 60 sekunder i butiken.

– Store Run är en tävling som vi kör i samband med alla öppningar, nyöppningar som renoveringar. Vi började med tävlingen 2017 och det är ett roligt inslag vid öppningarna. En person vinner och får under 60 sekunder springa genom butiken och plocka på sig så mycket produkter denne kan, som den får ta med sig hem som vinst. Värdet av produkterna skänker vi oavkortat till Barncancerfonden, säger Fredrika Lindsjö, marknadsansvarig på Flying Tiger Copenhagen.

Hur har det gått tidigare, något tips till vinnaren? – Det har varit väldigt blandade resultat, främst beroende på de olika taktikerna man kan ha. Några vinnare siktar in sig på specifika produkter, medans andra bara springer och plockar på sig lite allt möjligt. Bästa taktiken är nog att sikta in sig på ett område i butiken, till exempel vårt festområde, och samla på sig så mycket man kan till en kommande fest eller liknande.

Butiken renoveras de närmaste två veckorna, men kunderna kommer inte märka någon större skillnad.

– Butiken kommer att få sig en uppfräschning och några ombyggnationer. Ombyggnationerna är dock inte så stora så butiken kommer i stora drag att upplevas på samma sätt som tidigare, säger Fredrika Lindsjö.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.