Laddar

KLICKTOPPEN: Här är veckans hetaste hus i Helsingborg

24Helsingborg.se presenterar precis som vanligt topp fem-listan över de mest besökta husen på Hemnet under den gångna veckan.

delningar

1. Kattegattsgatan, Råå, Helsingborg – 4 695 000 kronor

Beskrivning: ”Här bor ni havsnära med Rååhamn inpå knuten. På ett par minuter är ni på stranden och kan ta ett morgondopp. På 144 kvm fördelar sig kök, vardagsrum, tre sovrum, två badrum samt ett allrum. Ljust uterum med klinker och golvvärme. Mysig innergård med ett vackert Magnoliaträd. Här finns förråd och gästrum. Huset är i behov av modernisering”, skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

 

2. Kustgatan, Råå, Helsingborg – 8 200 000 kronor

Beskrivning: ”Kaptensvilla på första parkett mot sundet och granne med strand och Råå vallar. Huset är byggt 1935 och består av 4 sovrum och fullt inredd källare”, skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

 

3. Kingelstadsvägen, Vallåkra, Helsingborg – 1 395 000 kronor

Beskrivning: ”Hjärtligt välkomna in i detta charmiga 1 ½ – plans villa med tillhörande garage och lada! Önskar ni ett hem utanför stans vimmel med många möjligheter att sätta er egen prägel är detta ett ypperligt boende för er!”, skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

 

4. Paddockvägen, Laröd, Helsingborg – 7 495 000 kronor.

Beskrivning: ”Välkommen till en ståtlig, lättskött och välhållen familjevilla på lugn återvändsgata och populärt läge med nära till skolor, förskolor, ridhus, Sofiero, havet och goda kommunikationer”, skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

 

5. Svartögatan, Rydebäck, Helsingborg – 3 995 000 kronor

Beskrivning: ”2-plans kedjehus med gavelläge och tomt i söderläge. Mysigt med kamin i vardagsrum, garage och spa på uteplatsen på husets framsida”, skriver mäklaren. Läs mer om bostaden här.

 

Relaterade artiklar