KLICKTOPPEN: Här är Helsingborgs hetaste villor

Välplanerat och lättskött boende blev den mest klickade villan på Hemnet vecka 20.

delningar

1) Spårögatan 27, Helsingborg: 2 595 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Välplanerat och lättskött boende i ett plan i lugnt och barnvänligt område! Här finns möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende, tak och fönster har bytts och i vardagsrummet finns kamin. Trädgård i söderläge och alldeles utanför finns större grönområde. Carport i länga." Läs mer om fastigheten här.

2) Lottenlundsvägen 11, Allerum, Helsingborg: 9 900 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Välkommen till denna fantastiska gård i absolut toppskick, belägen längst in på privat väg som leder fram till en grusad gårdsplan omfamnad av grönska. Ett lugnt och lantligt läge nära stan med utsikt över vackra omgivningar. Bostadshuset i 1 1/2 plan har moderna och påkostade materialval såsom italienskt kök, ljus enstavsparkett samt en underbar kamin. Här finns fyra sovrum, två badrum och öppna ljusa ytor." Läs mer om fastigheten här.

3) Fredrik Cösters gata 3, Tågaborg, Helsingborg: 5 500 000 kronor

Foto: Valvet

"Välrenoverad villa med perfekt planlösning och med en liten lättskött trädgård i väster. Trevligt vardagsrum med braskamin, öppet mot matrum och kök. Matrummet har utgång till trädäck i soligt sydväst läge. Ovanplan med 3 sovrum, badrum och stor balkong. Källaren erbjuder fint gästrum med egen entré, hobbyrum och badrum. Mycket bra läge 200 m från Pålsjö skog." Läs mer om fastigheten här.

4) Widerbergsvägen 3, Väla by, Helsingborg: 3 495 000 kronor

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

"Varmt välkommen till detta praktiska och finfina 1-plans hus med gott om plats för alla! Huset är ett Åsbo hus och är uppfört 2011. Huset är lugnt belägen i trevliga Väla By! Här bjuds ett snyggt kök med snyggt med påkostade materialval med b la vitvaror från Miele, underlimmad vask i den eleganta granitbänkskivan. 2 helkaklade badrum i ljusa färger, 3-4 sovrum, rymligt vardagsrum, allrum, kontor och praktisk tvättstuga. Stort, lyxigt garage med klinkergolv och fjärrstyrd port. Huset är välisolerat och värms upp med behaglig golvvärme från en effektiv jordvärmepump." Läs mer om fastigheten här.

5) Gånge-Rolfs gata 108, Raus, Helsingborg: 5 495 000 kronor

Foto: Valvet

"Strax intill naturreservatet med skog och ängar ligger detta gedigna stenhus uppfört 2008. Lugnt beläget på en hörntomt längst ner i gatan. Stora öppna ytor välkomnar med ett härligt ljus från fönsterpartierna ända upp i nock. Vardagsrum och kök samspelar fint tillsammans med uteplatsen i söderläge. Materialval av hög klass och en takhöjd på 6 m är bara några av attributen som skapar detta hem. Totalt 4 sovrum och 2 badrum varav ett med bastu." Läs mer om fastigheten här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar