Laddar

Klart: Jättekedjan öppnar butik i Helsingborg

Då öppnar butiken – blir kedjans största i landet.

delningar

Butikskedjan Blomsterlandet expanderar och öppnar en butik i Helsingborg. Butiken kommer att flytta in i Rydebäck, där Plantagen fanns tidigare, och öppnar redan på fredag, den 11 maj.

– Vi har byggt om inne i butiken i rekordfart och laddat upp med massor av härliga växter och tillbehör för balkong- och trädgårdslivet. Vi ser verkligen fram emot att möta kundernas reaktioner när vi öppnar och hoppas att de kommer att uppskatta tillskottet bland trädgårdsbutikerna, säger butikschef Henrik Thorkell, tidigare butikschef på Plantagen, i ett pressmeddelande.

Butiken i Rydebäck kommer att bli kedjans största med sina 3 000 kvadratmeter golvyta, och en trädgårdsmarknad på över 4 000 kvadratmeter. Klockan 10.00 slår man upp portarna på premiärdagen.

Etableringen har skapat flera arbetstillfällen, med tio deltidstjänster och sex säsongsanställda.

Detta blir Blomsterlandets 56:e butik i Sverige.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.