Laddar

Klart: Hotelljätten öppnar nytt i Helsingborg

Så blir det nya hotellet i Helsingborg.

delningar

Scandic kommer att öppna ett nytt hotell i Helsingborgs nya stadsdel Oceanhamnen. Hotellet kommer att omfatta 7 000 kvadratmeter, innehålla 180 rum, gym, restaurang, bar och en skybar.

– Det nya Scandic-hotellet kommer att bli ett arkitektoniskt landmärke för Helsingborg och med fantastisk utsikt över hamnen och Öresund. Dess centrala läge gör det till ett perfekt komplement till vårt nuvarande hotell, Scandic Helsingborg Nord, säger Peter Jangbratt, Country Manager Scandic Sweden.

Byggstart sker 2018 och hotellet beräknas öppna hösten 2021. Företaget Midroc kommer att uppföra ett nytt World Trade Center, där man kommer att inrymma hotellet.

– Hotellet kommer att fylla en viktig funktion både som mötesplats i området, och för besöksnäringen i stort i nordvästra Skåne. I Scandic får vi en stark aktör som kan bidra med sin kompetens för en hållbar utveckling, säger Peter Syrén, vd på Midroc Properties.

 

Peter Jangbrott på Scandic berättar mer om satsningen.

– Hotellet kommer fokusera på både affärsresenärer och privatgäster för att dra nytta av det ökade fritidssegmentet. Inte minst under sommarmånaderna som är den mest välbesökta perioden i Helsingborg, säger Peter Jangbratt, Country Manager Scandic Sweden.

Se fler bilder i bildvisaren ovan.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.