KLART: Han är ny klubbdirektör i HIF

Foto: MATHILDA AHLBERG/BILDBYRÅN.

"Fantastisk känsla".

delningar

Det är 38-årige Joel Sandborg som är HIF:s nya klubbdirektör. Han kommer att tillträda rollen i november. Han kommer närmast från ishockeyklubben Rögle BK där han haft rollen som kommersiellt ansvarig, men har tidigare arbetat för HIF vid tre tillfällen. 

– Det är en fantastisk känsla att få vara en del av HIF igen. Jag har en lång historik i föreningen och att nu få äran att leda klubben som klubbdirektör gör mig både stolt och glad. Efter tre spännande år på Rögle BK och i ishockeyns värld ska det bli väldigt roligt att ta sig an uppdraget i Helsingborgs IF, säger Joel Sandborg till klubbens hemsida

Under de senaste månaderna har Helena Wennerström innehaft rollen som tillförordnad klubbdirektör och marknadschef. Men enligt ordförande Krister Azelius kommer hon fortsatt ha en framträdande roll i klubben. 

– Efter genomförd rekryteringsprocess har föreningen utsett Joel Sandborg till ny klubbdirektör. Han tar över rollen efter Helena Wennerström som på ett fantastiskt sätt upprätthållit tjänsten som tillförordnad klubbdirektör och samtidigt verkat som marknadschef. Vi är skyldiga Helena ett stort tack för hennes betydelsefulla insatser under året  och hon kommer även fortsättningsvis att inneha en framskjuten och viktig roll i föreningens organisation, säger Krister Azelius till klubbens hemsida. 

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar