KLART: "Granen" får porträtt på Malmö Airport

Foto: Bildbyrån/Leif Ingvarson, Mostphotos.

Kommer hälsa besökare välkomna till Skåne via galleriet "Welcome to my hometown".

delningar

Nyligen avtäcktes Andreas Granqvist porträtt på Malmö Airport där även flygplatschefen Peter Weinhandl närvarande. "Granen" har också blivit utnämnd till Årets Skåning. Sedan många år tillbaka är det Kvällsposten och Skåneländska flaggans dag som nominerar ett antal kandidater som tidningens läsare får rösta bland.

Hans porträtt på flygplatsen samsas tillsammans med bland annat superstjärnor som Zlatan Ibrahimovic.

– Det känns jätteroligt. Jag är otroligt stolt över att få utmärkelsen, det är ett tecken på att vi har gjort något fantastiskt med landslaget i kvalet och under den här sommaren. Jag vill framhålla att vi har gjort det som lag och det är kul att få den här utmärkelsen, säger Andreas Granqvist, till Swedavia.se

Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport, anser att Andreas Granqvist verkligen har förtjänat sin plats på flygplatsen.

– Jag är mycket glad över att få hälsa Andreas Granqvist välkommen till vårt galleri på Malmö Airport. De kvaliteter han visat upp som fotbollsspelare och som människa gör att jag inte kan tänka mig en bättre ambassadör för Skåne, säger han till sajten.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar