KLART: De öppnar restaurang i Helsingborg

Ny restaurang öppnar i Helsingborg – så många behöver de anställa.

5 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Nu står det klart att sydostasiatiska restaurangkedjan Linnea & Basilika TM öppnar en ny restaurang i Helsingborg. Restaurangen blir cirka 480 kvadratmeter stor och beräknas öppna under senvåren 2019. När restaurangkedjan öppnade i Landskrona blev den utsedd till årets restaurang i kommunen, nu hoppas man på samma resultat i Helsingborg.

– Känslan är riktig bra inför vår etablering i Helsingborg. Restaurangen får en inredning i premium klass med hög kvalité på råvaror och service. Vi är oerhört glada och stolta att vårt koncept med kvalité på mat, service och inredning har blivit så uppskattad av våra gäster, säger vd:n Anette Ngo.

Etableringen innebär 10-12 nya arbetstillfällen på heltid och rekryteringsarbetet kommer inledas i mars. Fastighetsägare är är fastighetsbolaget Wilhem AB och hyreslängden är skrivet på 12 år.

– Vi ser väldigt positivt på att vi nu inlett ett långsiktigt hyresförhållande med Linnea & Basilika. Restaurangen kommer att bli ett fint tillskott för alla som bor, besöker och verkar i området, säger Helena Andersson, kommersiell förvaltare hos Willhem i Helsingborg.

Restaurangkedjan finns sedan tidigare på ett tiotal platser i södra Sverige.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.