Laddar

EXTRA: Stickskadad man till sjukhus efter storbråk

(Uppdaterad 21.54) Flera personer hamnade i bråk på fredagskvällen. En man har förts med allvarliga skador till sjukhus.

delningar

Klockan 18.12 på fredagskvällen larmades polisen till Knutpunkten efter att uppgifter kommit in om ett bråk i närheten av ett parkeringsdäck. På plats anträffades en skadad man som har fått föras till lasarettet i Helsingborg av en patrull.

Mannen, som är i 18-årsåldern, var vaken och talbar när han anträffades, men ska ha skadats av någon form av stickvapen. Polisen uppgav senare att mannen är allvarligt skadad.

Polisen arbetade under kvällen med att försöka reda ut vad som hade hänt och förhöra vittnen till händelsen.

– Vi arbetar fortfarande med oförminskad styrka kan man säga. Vi har lite uppgifter att gå på, men det är ingen som är gripen i nuläget. Vi har spärrat av en plats och det kommer nog bli så att tekniker kallas dit, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisen, vid 19.10-tiden.

Enligt uppgift ska det ha varit ett stort antal människor som bråkade och slogs men exakt hur många personer som var inblandade är okänt. Vid 21.40-tiden hade polisen inte fått information om att någon ytterligare person skadats i samband med bråket.

– Det går inte att utesluta i nuläget, men det är bara en som vi har anträffat med så här allvarliga skador, säger Fredrik Bratt.

Händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök och polisen arbetar nu vidare med att undersöka brottsplatsen och sammanställa den information som samlats in.

– Vi har förhört ett antal personer. Det har varit ganska mycket folk inblandade och det är ganska mycket uppgifter, säger Fredrik Bratt.

 

Relaterade artiklar