Laddar

Hund attackerad – polis söker vittnen

Hundpromenaden förvandlades till en mardröm – nu söker polisen vittnen:

delningar

Det var i tisdags eftermiddag som ett misstänkt djurplågeri ägde rum i Mariastaden i Helsingborg. En 71-årig kvinna var ute och gick med sin hund när en okänd kvinna plötsligt gick till attack.

– Den här kvinnan sparkade målsägandes hund, så den gnydde och flög bort en och en halv meter. Målsägande frågade: ”Vad gör du? Sparkar du på min hund?!”, varpå kvinnan ska ha svarat att hon inte gillade hunden, säger Richard Glantz vid polisen i Helsingborg.

Under onsdagen upprättades en anmälan om misstänkt djurplågeri. Nu söker polisen vittnen för att kunna identifiera den misstänkta gärningspersonen.

– Kvinnan upplevs vara i 20-årsåldern och cirka 170 centimeter lång. Det ska ha hänt i tisdags klockan 13.00, säger Richard Glantz.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.