Laddar

Hit vill flest helsingborgare flyga i sommar

Här är våra favoritdestinationer, enligt flygbolaget BRA.

delningar

Stockholm, Umeå, Östersund och Visby. Det är helsingborgarnas favoritdestinationer i Sverige, enligt BRA. Inrikesflygbolaget har sammanställt bokningsläget för juni, juli och augusti från Ängelholm Helsingborg Airport och den visar att många väljer att resa vidare inom landet, med byte på Bromma flygplats.

– Utöver besök i huvudstaden är det att uppleva Norrland via Umeå eller Östersund som ligger i tiden för många svenskar som sett världen men inte sitt eget avlånga, vackra land.  Vi hoppas nu att fler ska hitta det smidiga flyget, nu när det är möjligt att flyga med 100 procent biobränsle, säger Jim Hofverberg, på BRAs presstjänst.

En nyhet för i år är att BRA, som första passagerarflygbolag i världen, lanserat biobränsebiljetter för flyg. För 300 kronor extra försäkrar sig sig resenären att flygningen görs så grönt som möjligt.

– Det är viktigt för oss som flygbolag att göra det enkelt att välja klimatsmart. Att välja biobränsle är en fantastisk möjlighet vi som flygbolag nu erbjuder alla våra kunder. Tidigare har vi erbjudit detta för företag. Detta är ett viktigt och konkret steg mot vårt mål att bli fossilfria till år 2030, sa Christian Clemens, vd för BRA.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.