Laddar

HHC värvar från Malmö och Rögle

Ung back och ung center ansluter.

delningar

Helsingborg HC fortsätter att värva spelare för fullt.

I lördags blev det officiellt att centern från Rögles J20-lag Adam Svärdh skrivit på för klubben.

– Adam är en smart center som inte gör något ogenomtänkt, därför har jag känslan att hans spel passar sig bättre i seniorhockeyn än i juniorhockeyn. Samtidigt så är det en centertyp som passar bra in i mitt tänk att spela ishockey, säger Tim Brithén.

I söndags blev det också klart att Axel Björklund, närmast från Malmö Redhawks juniorverksamhet värvas in. Björklund som även varit utlånad till allsvenska IK Pantern under förra säsongen.

– Jag har sett Axel i några matcher. Han är en offensiv back som kommer skapa bra balans i en tilltänkt backbesättning. Han är spelskicklig och tuff och enligt de uppgifter jag har klarade han sig helt okej i allsvenskan, säger Tim Brithén, tränare och sportchef i HHC.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.