Helén stormade studion när Ivan skrapade fram storsumman

Pressbild Svenska Spel

Det ska Helsingborgsparet göra för pengarna:

delningar

I julklapp fick Helsingborgsborna Ivan Martincic och Helén Andersson tre Trisslotter av Heléns föräldrar. Paret hade dock is i magen och väntade med att skrapa lotterna till nyårsdagen. När tre tv-symboler dök upp på en av Trisslotterna förstod de att de vunnit stort. Trisslotten som ledde till en vinsten var köpt på Maxi Ica Stormarknad Råå i Helsingborg.

Och i söndags fick paret en dag utöver det vanliga. När Ivan skrapade fram en kvarts miljon kronor på Triss i Nyhetsmorgon i TV4 rusade Helén in i studion för att fira. Nu planerar paret bland annat att köpa en hund som ska få namnet Triss efter den lyckosamma vinsten.

– Det är pirrigt förstås, det har varit en lång väntan, sa han till Nyhetsmorgons programledare innan han plockade upp sin lott ur Trisslådan.

Med vid sidan i studions utkanter fanns även sambon Helén för att följa spänningen då Ivan började skrapa inför både tv- och studiopublik.

– Jag hoppas på fler av de sexsiffriga beloppen, kommenterade Ivan ungefär halvvägs in i lotten.

– Håller med dig, det är roligast, instämde TV4:s programledare.

Spänningen höll i sig ända till sista rutan där vinstbeloppet fastställdes till 250 000 kronor. Spontana applåder utbröt i kulisserna och Helén rusade fram mot Ivan för att fira storvinsten. Direkt efter vinsten började det glada vinnarparet att planera sitt fortsatta firande. Till att börja med skulle de ta en shoppingtur i Stockholm, på sikt fanns planer på att köpa ny bil och en hund av rasen rhodesian ridgeback som skulle få namnet Triss efter det tursamma tv-skrapet.

– Lyckan hos Ivan och Helén flödade verkligen genom tv-rutan! Nu kan de sätta guldkant på tillvaron ett bra tag framöver, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe, i ett pressmeddelande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar