Här är Helsingborgs bästa pizzeria

Nu är det klart. Kunderna har sagt sitt, här är Helsingborgs bästa pizzeria. Håller du med?

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Mattjänsten Onlinepizza har utsett 2018 års favoritpizzerior baserat på omdömen bland sina 2 000 uppkopplade restauranger. Utmärkelsen baseras på årets samtliga beställningar, där man tittat på faktorer som kundomdömen, antal återkommande kunder samt försäljning per invånare.

Sveriges bästa pizzeria är Nya Flamingo pizzeria i Karlstad. Nya Emilios pizzeria i Västerås tog en andraplats och Södergrillen och pizzeria i Gävle plockade hem tredjeplatsen.

I Helsingborg var det Campino pizzeria som tog hem segern bland Helsingborgs alla uppkopplade pizzerior. De vann även utmärkelsen år 2017.

– Vi är väldigt glada att våra gäster röstat på oss som Helsingborgs bästa pizza för andra året i rad. Inom kort kommer vi att flytta till större och finare lokaler för att ge en ännu bättre service, säger Murat Kivanc på Campino pizzeria.

– Det känns fantastiskt kul att få lyfta fram våra många talangfulla och kompetenta pizzabagarna. Det är de som är Onlinepizzas själ och hjärta och årligen förser våra kunder med god mat, bra service och snabba leveranser. Nu kan vi hylla dem som hyllas bör, säger Philip Eide, marknadschef på Onlinepizza.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.