Laddar

Han får prestigeuppdraget: ”Min drömroll”

Vice vd:n om jättesatsningen i Helsingborg – och valet av Miri Sumiq.

delningar

I slutet av augusti 2017 togs det första spadtaget till Clarion Hotel Sea U Helsingborg, beläget vid kajen i centrum. Ett hotell som norske hotellmagnaten Petter Stordalen beskriver som ”vad framtidens gäster drömmer om och något helt unikt”.

– Clarion Hotel SeaU blir Helsingborgarnas nya vardagsrum och alla andras önskedestination. SeaU ska vara någonting man längtar efter, och när de första gästerna släpps in så ska vi överträffa alla deras förväntningar, säger Nordic Choice Hotels ägare och styrelseordförande Petter A Stordalen.

Nu står det klart att Miri Sumiq får uppdraget som hotelldirektör för det nya hotellet – med målsättningen att skapa Helsingborgs mest attraktiva mötesplats.

– Vilket hedersuppdrag! Att sätta detta fantastiska, nya hotell på kartan, både nationellt och internationellt blir både utmanande och spännande. Jag har hittat min drömroll och är säker på att vi tillsammans med alla engagerade och passionerade medarbetare kommer skapa en fantastisk kultur med hög gästnöjdhet, säger Miri Sumiq, Hotelldirektör Clarion Hotel Sea U Helsingborg.

Laholmssonen Miri Sumiq har lång erfarenhet från hotellbranschen och har öppnat flest Clarion-hotell i kedjan. Senast var han med om öppningen av Clarion Hotel Copenhagen Airport.

– Jag är otroligt nöjd över att få just Miri till detta uppdrag. Med sitt engagemang, sitt mod och sin kunskap är han helt rätt person för att göra Clarion Hotel Sea U till en succé och skapa ett hotell i världsklass i Helsingborg, säger Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Hotellet i Helsingborg kommer, enligt kedjan, att bli det största i Helsingborg med sina 250 rum och stadens första takpool.  Clarion Hotel Sea U öppnar våren 2020.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.