Laddar

FCH-tränaren får fint nationellt pris

Huvudtränaren Patric Johansson prisas efter sin debutsäsong.

delningar

För andra året i rad har Svensk Innebandy tillsammans med sin huvudsponsor utsett två spelare och två tränare som får ta emot en Fair Play-utmärkelse. Detta för att lyfta fram förebilder som medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat.

FC Helsingborgs huvudtränare Patric Johansson är en av de som fått ta emot  fair play-pris för säsongen 2017/18.

Här är Helsingborgstränarens motiveringen: ”Patric har under sin debutsäsong som huvudtränare för FC Helsingborg gjort avtryck hos domarna i SSL genom att främja dialogen före, under och efter match. Genom att lyssna, sakligt argumentera för sin ståndpunkt och att även under pressade situationer under match, seriespel och slutspel varit nyanserad i sina åsikter är han en värdig vinnare av Fair-Play priset för ledare säsongen 2017/2018.”

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.