I samarbete med annonsör

Fastighetsmäklaren 3Etage växer i Helsingborg

delningar

Delat störts i Helsingborg när det kommer till bostadsrätter.

Sedan starten 2009 har mäklarbyrån 3Etage etablerat sig allt mer i Helsingborg. Det vinnande konceptet ligger till stor del i den lokala förankringen där 3Etage kan stoltsera med sin lokalkännedom.

Idag äger bolaget 13,3 procent av marknadsandelarna när det kommer till bostadsrätter i Helsingborgs kommun, vilket är en toppsiffra som endast en av de lokala konkurrenterna noterar.

– Att vi har tagit så stor plats när det gäller bostadsrätter beror dels på att vi under de första åren endast fokuserade på den typen av boende. 2011 bestämde vi oss för att även ge oss in på villamarknaden och där har vi en bit kvar, men vi ökar ständigt, säger Andras Schultz, fastighetsmäklare på 3Etage och fortsätter; – Vi tar små steg hela tiden på villasidan. Men vi ökar hela tiden och förhoppningen är att vi ska komma upp i 7-8 procent där framöver.

Bostadsmarknaden 2019 har hittills sett positiv ut för 3Etage. Februari summeras som en stark månad trots att marknaden ser lite annorlunda ut än den gjorde för några år sedan.

– Vi har haft en riktigt bra månad nu i februari. Men marknaden ser annorlunda ut. Det är inte så att det kommer mellan 8-10 personer på en visning längre, utan snarare 1-3 sällskap. Men vi upplever att den som kommer på visningen är väl förberedd och målmedveten kring vad den söker, säger Andreas Schultz.

3Etage fortsätter under 2019 att vara den enda större mäklarbyrån som satsar enbart på Helsingborgs kommun.

– Vi är Helsingborg, som vår slogan också säger. Vi försöker vara lokala inom alla områden. Inte minst på Facebook och Instagram där vi lyfter fram staden och allt det lokala. Vi som jobbar här kan staden och nog är det en viktig aspekt till framgångarna, säger Andreas Schultz.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.