Laddar

Man död efter misstänkt skottlossning

Den nu avlidne mannen hittades i en lägenhet.

delningar

Vid klockan halv ett på lördagen larmades polis om en misstänkt skottlossning i Ramlösa utanför Helsingborg. En skadad person hittades i en lägenhet och han fördes med ambulans till sjukhus.

Hans liv gick inte att rädda.

– Vi kan bekräfta att en man har avlidit av sina skador som han fick i samband med händelsen. Tekniker kom precis till platsen och vi har inte fått så mycket information av dem, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral i region syd.

Polisen kan i nuläget inte bekräfta att en skottlossning har ägt rum på platsen. Däremot kom händelsen in till polisen som en skottlossning, och skadorna på den avlidne mannen tyder även på att en skottlossning kan ha ägt rum.

– Det kommer dels in som skottlossning från SOS och dels har man en ganska bra bild av skadorna, som man har sett på avstånd. Initiala undersökningar på platsen visar också att det kan ha varit skottlossning. Men vi vet inte just nu, säger Kim Hild.

Ett område kring den fastighet där brottet inträffade är avspärrat. Tekniker kom till platsen strax efter klockan tre på lördagen.

– Man arbetar med hundar och tekniker. Jag kan inte ge någon tidsram för när de är klara men de arbetar förutsättningslöst, säger Kim Hild.

Relaterade artiklar