Dags för terränglopp i höstskrud

Foto: Faton Pasho. - Foto: Faton Pasho

”Rekordmånga föranmälda löpare”.

delningar

Den 21 oktober är det återigen dags för terränglopp i Jordbodalen i centrala Helsingborg. Enligt arrangörerna bjuder banan på en naturskön upplevelse utöver det vanliga på skogsvägar och stigar i en relativt kuperat terräng – det för att sedan avslutas med den klassiska ”mjölksyrebacken”. Löparna väljer mellan fyra eller åtta kilometer och det finns även barn- och ungdomsklasser från en kilometer upp till fyra kilometer. 

- Vi vill erbjuda ett familjärt och välorganiserat arrangemang med fokus på löparglädje och att alla ska kunna delta oavsett förutsättningar. I år har vi aktivt arbetat för att få fler motionärer att ställa sig på startlinjen och vi har rekordmånga föranmälda löpare, säger Thomas Rödin Hulth, som tillsammans med Catarina Petersson är IS Götas tävlingsledare för Helsingborgs Terränglopp, i ett pressmeddelande.

Enligt Honom är Jordbodalen som allra vackrast just nu. 

– Det här ju ett lysande tillfälle att ta med familjen på en gemensam sportaktivitet eller att utmana kollegorna eller kompisgänget att springa tillsammans. Och det finns fortfarande möjlighet att efteranmäla sig på tävlingsdagen ända fram till en timme innan start. Jordbodalen är ju som allra vackrast just nu och vi hoppas att alla deltagare ska går härifrån med ett leende på läpparna, säger Thomas Rödin Hulth.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar