Laddar

Då öppnar nya restaurangen i Helsingborg

Restaurangkedjan kommer till Helsingborg – skapar 30 nya jobb.

delningar

Tidigare i veckan kunde 24Helsingborg.se avslöja att populära hamburgerkedjan TUGG Burgers öppnar i Hos Bos tidigare lokal på Kolmätaregränden i Helsingborg. Etableringen skapar cirka 30 nya jobb och rekryteringen väntas inledas inom kort.

Enligt Viggo Broström, vd på Tugg Burgers, kommer restaurangen att öppna i slutet av augusti eller början av september – vilket innebär att man missar stora delar av sommaren.

– Vi hinner tyvärr inte öppna till sommaren. Det är dessutom svårt att öppna under sommaren med tanke på semestrar, leveranser och så vidare. Det är inte realistiskt, utan det blir i augusti eller september. Det är ju bara några månader bort och då får man ändå ta del av sommaren i alla fall, säger han till 24Helsingborg.se.

Tugg Burgers har restauranger i Borås, Göteborg, Lund och Malmö – och nu fortsätter man på det skånska spåret. Anledningen är succén för restaurangen i Lund.

– När vi öppnade i Lund så åkte folk från Malmö till Lund för att äta där. Nu har vi precis öppnat i Malmö och har fått en jättebra start där, då känns Helsingborg som en väldigt bra ”fit” för Tugg. Vi är starka och populära i Skåne, säger Viggo Broström.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.