Chansen: Bli uppringd av svenska landslagspelarna

Foto: Pressbild

Under fotbolls-VM kommer svenska fans få möjligheten att bli uppringda av fyra svenska spelare. En av dem som sitter redo vid telefonen är Caroline Seger från Gantofta.

delningar

De fyra landslagsspelarna Kosovare Asllani, Caroline Seger, Stina Blackstenius och Olivia Schough kommer att ringa upp svenska fans under fotbolls-VM.

– Vi vet att det är många som står bakom oss i sommar så det ska bli riktigt kul att prata med några av våra mest trogna fans, säger Kosovare Asllani i ett pressmeddelande.

Initiativet görs tillsammans med Svenska Spel. Det kommer gå till så att personer som är intresserade av att bli uppringda av någon av spelarna kan registrera sig på hemsidan pratamedlandslaget.se. Anmälan till samtalslinjen är öppen fram till och med 9 juni.

Samtalsämnena får gärna kretsa kring fotboll, men spelarna välkomnar också andra ämnen.

– Det ska bli riktigt kul att prata med våra supportrar under VM. Efter en bra match ser jag fram emot skarpa matchanalyser. Vi får nog räkna med en hel del tips också, samtidigt som det kanske vore skönt att även prata om något helt annat än fotboll. Då tar jag gärna en schlagerälskare på tråden, skrattar Olivia Schough.

Även midsommarfirande skulle kunna vara ett möjligt samtalsämne.

– Vi ska ju ta oss till slutspel, vilket innebär att vi missar midsommarfirandet hemma i Sverige. Det kommer jag att sakna, men jag får kanske ta del av fansens midsommar istället. Och jag firar ju faktiskt hellre ett guld tillsammans med supportrarna, säger Stina Blackstenius.

Caroline Seger, från Gantofta i Helsingborgs kommun, hoppas att det inte blir några dialektala barriärer.

– Hoppas de jag ringer förstår skånska, annars får vi starta en chattkonversation, säger hon.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar