Laddar

Centrumchefen om succéåret: ”Ska vara glada och stolta”

Niklas Blonér recenserar året som gått och berättar om framtidsplanerna.

delningar

Tidigare i år stod det klart att Väla Centrum för tionde året i rad har nöjdast hyresgäster i Sverige, enligt undersökningen Fastighetsbarometern Butik. Ett besked som gjorde köpcentret historiskt då inget annat köpcenter fått utmärkelsen så många år i sträck.

Centrumchef Niklas Blonér berättar om succén:

– Några av framgångsfaktorerna är att köpcentret är så pass stort och tillgängligt som det är. Jag tror folk upplever det som enkelt och tryggt att shoppa hos oss, säger han.

Finns det i dagsläget några planer på nya butiker i varuhuset?

– För tillfället så har vi faktiskt 100 procent uthyrt av våra lokaler, men det är ett stort koppel av intressenter som vill in i varuhuset. Det är unikt att lyckas locka till sig så pass stora aktörer som vi gjort. Vårt mål är att alltid ha en så bra butiksmix som möjligt.

Idag arbetar drygt 3000 personer på Väla Centrum, i centrumorganisationen, restauranger, kaféer eller i någon av alla omkring 200 butiker som finns i köpcentret.

Hur ser du på 2018?

– Det blir ett mycket spännande år. Det gäller att inte stanna upp och känna oss bekväma utan istället fortsätta jobba lika hårt. Vi ska vara glada och stolta över att vi har ett så pass starkt köpcentrum här i nordvästra Skåne.