Laddar

Bojanics målsuccé i comebacken – HIF roterade starkt

Två mål och en assist av Darijan Bojanic när HIF krossade Eskilsminne.

delningar

Darijan Bojanic saknades i HIF:s trupp i segermatchen mot Öster senast. I Superettan-genrepet mot division 1-laget Eskilsminne var han tillbaka – och det med besked.

Den evige talangen var en av få spelare som spelare som spelade 90 minuter och tackade Per-Ola Ljung för förtroendet.

Först sköt han in 1-0 på Adam Erikssons fina inspel, sedan klapp-klapp-spelade han sig fram med HIF:s nyförvärv Mohammed Abubakari – som gjorde sitt första mål för klubben.

Över 90 minuter var egentligen inget snack om saken. HIF var det klart bättre laget och kunde kosta på sig att göra inte mindre än sju byten.

Inbytta talangerna Filip Sjöberg och Max Mårtensson stack emellan med var sitt debutmål – innan Bojanic satte punkt med att göra 5-1 från straffpunkten.

Matchen slutade sedan 5-1 efter Eskilsminne reducerat precis på slutsignal.

HIF tog därmed en ny tung seger och trots att motståndet inte var av yttersta klass var återigen ett bevis på att de är en toppkandidat i Superettan i år.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.