Biljetter till ”Kultur WKND” släppta

Foto: Carina Andreasson/Mostphotos. - Foto: Mostphotos

De kommer till Helsingborg.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Den 15-17 november kommer musiker, författare, skådespelare, kulturjournalister, poeter och samhällsdebattörer från hela landet till årets största kulturarrangemang i Helsingborg

– Förhandsintresset har varit glädjande stort. För att möta efterfrågan på biljetter kommer några programpunkter att genomföras även på Konserthuset. Dunkers Kulturhus, Konsul Perssons Villa och Scandlines färja Tycho Brahe är de andra platserna där publiken kommer att kunna ta del av det breda programutbudet, säger Ulf DahlströmHelsingborg Arena & Scen, producent för KulturWKND 2018 i ett pressutskick.

Bland de många medverkande finns Malou von Sivers, Olivias Poesiorkester, Kalle Lind, Lise & Gertrud, Lena Einhorn, Horace Engdahl, Eva Beckman och Ella Petersson från SVT:s Kulturfrågan Kontrapunkt, DN-journalisten Johar Bendjelloul, Erik Fichtelius, poplegenden Manfred Mann, Yukiko Duke och Augustnominerade författaren Jens Liljestrand.

– Ambitionen är att KulturWKND ska kännas som ett generöst arrangemang, inte bara vad gäller själva utbudet. Till de flesta programpunkterna är biljettpriset endast 40 kronor. Dessutom är det fri entré till flera av programpunkterna, men man måste boka biljett i förväg. Även i år kommer man att kunna köpa sig något gott att äta och dricka på Konsul Perssons Villa. Vi har ett samarbete med Saluhallen i Höganäs som ser till att publiken kan umgås under trivsamma former, säger Ulf Dahlström.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar