Bensinjätten sprider kärlek längs vägarna

Foto: Pressbild/Circle K.

Stationen i Helsingborg dukar upp för romantiska middagar.

delningar

Mellan den 13 och 27 november kommer tio utvalda stationer hos Cirkle K i Sveriges mest singeltäta orter att servera en trerätters kärleksmeny vid ett romantiskt och uppdukat bord. Med kampanjen vill bolaget att kunderna inte bara ska tanka bilen, utan också kunna tanka kärlek längs med vägarna.

En av de utvalda stationerna är Circle K Helsingborg Ramlösa.

Tanka Kärlek gör det möjligt att dejta längs vägen oavsett om det är med någon person du precis träffat inne i butiken eller om det är någon som du suttit bredvid i bilen sedan flera år tillbaka.

– I våra hektiska vardagsliv kan det vara svårt att finna tid över till romantik och vi kan behöva påminnas om att en romantisk gest inte alltid behöver vara storslagen – även små handlingar kan betyda otroligt mycket. Med Tanka Kärlek blir det enklare att få gnistan att glöda i gamla såväl som nya bekantskaper, säger Sara Hermansson, relationscoach, i ett pressmeddelande.

FAKTA

Fakta Circle K

Circle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer där vi erbjuder drivmedel som tar dig längre, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt kaffe på nymalda Fairtrademärkta bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump. Circle K Sverige säljer och distribuerar bensin, diesel, fordonsgas, E85 och HVO100, samt erbjuder snabbladdning för elbilar vid ett antal stationer. I Sverige finns 5 operativa depåer. Ungefär 3300 medarbetare arbetar bolagets stationer och kontor över hela landet. Huvudkontoret för Circle K Sverige ligger i Stockholm.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar