Laddar

AVSLÖJAR: Succékedjan öppnar i Helsingborg

Restaurangen har gjort stor succé – öppnar i Helsingborg.

delningar

Hamburgerkedjan TUGG Burgers har gjort stor succé i Lund och Malmö. Nu står det klart att man öppnar i Helsingborg. Redan i september beräknas man öppna i Hos Bos tidigare lokal på Kolmätaregränden.

– Helsingborg är en ”perfect fit” för oss. Det är en krogstad och nu har vi fått väldigt fina lokaler, vi är jättenöjda. Vi har precis öppnat i Malmö och finns sedan tidigare  i Lund, så vi har växt oss starka i Skåne och därför blir det naturligt med Helsingborg, säger Viggo Broström, vd på Tugg Burgers.

Har det spelat stor roll att ni redan finns i Malmö och Lund? – Vi har ju blivit välkända i Skåne. Innan vi öppnade i Malmö åkte folk från Malmö till Lund för att äta hos oss. Nu tror vi på samma effekt i Helsingborg. Det finns mycket fördelar i närheten mellan restaurangerna. Vi bygger upp ett litet kluster, där våra team i Malmö, Lund och Helsingborg kan samarbeta.

Tugg Burgers tog över lokalen i slutet av förra veckan, och har nu påbörjat renoveringen. Restaurangen kommer att rymma totalt 150 gäster.

– Vi kommer att ”kicka” igång nu. Det blir en liten ombyggnation, så att lokalen blir mer anpassad till oss. Vi hoppas kunna öppna i slutet av augusti, eller början av september, säger Viggo Broström.

Berätta om ert koncept? – Det är premiumhamburgare och vi har ett helhetskoncept med mycket fokus på miljö, känslan i restaurangen och med en väldigt familjär personalkultur. Det ska vara inbjudande, så man känner sig som hemma. Sedan är det naturligtvis fokus på maten, där vi försöker hålla det enkelt men med hög kvalitet.

Etableringen väntas skapa omkring 30 nya jobb, där omkring tio personer kommer att bli heltidsanställda. Rekryteringsprocessen kommer inledas inom kort.

– Vi är fortfarande i ett väldigt tidigt skede, men nu har vi fått en fin lokal, så jag hoppas och tror att allt går smidigt och fort. Processen kommer att dra igång snart och då vill vi först hitta vår ”core” personal, säger Viggo Broström.

Sponsrat inlägg

Mäklarna: Det här är det viktigaste för att öka värdet på din bostad

Att sälja sin bostad är en stor affär och för att få till en lyckad försäljning är det många variabler som måste stämma. Enligt mäklarfirman 3etage i Helsingborg finns det dock två faktorer som är viktigare än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen.