Laddar

Ängelholmsbon avslutade året med att skrapa fram miljonvinst

För Eva Sandberg kunde 2017 knappt ha slutat bättre då hon på årets näst sista dag skrapade fram sin Trissvinst på 15 000 kronor i månaden i 15 år i direktsändning från TV4-studion.

delningar

Inte nog med att Ängelholmaren avslutade 2017 på topp, nu väntar förutom det ekonomiska tillskottet på totalt 2,7 miljoner även utökning av familjen.

37-åriga Eva Sandberg, ursprungligen från Skellefteå, bor i Ängelholm med sin sambo Anders och parets 6-åriga dotter. Dessutom är trissvinnaren höggravid med parets andra barn som väntas komma inom några veckor. Den vinnande Trisslotten, köptes på ICA Maxi Stormarknad i Ängelholm och den  köpte Anders för att pigga upp sin gravida sambo. Något han minst sagt lyckades med.

– Eva var lite sjuk så jag skulle köpa blommor och choklad men så fick jag för mig att köpa Trisslotter också och det blev ju bra, säger Anders som skrattar åt minnet.

Den otroliga vinsten späddes på av det faktum att paret sällan köper lotter.

– De lotterna jag köpte till Eva var de första lotterna jag köpte i år, förklarade han.

Med ett hus som behöver renoveras och en bebis på gång kunde miljonvinsten knappast ha kommit lägligare.

– Att det kom innan föräldraledighet och med renoveringsbehov och allt. Det är ju nästan så att man inte tror på det, sa Eva från kulisserna på TV4.

När TV4:s programledare hälsade Eva Sandberg välkommen till det direktsända skrapet gjorde han det med en hyllning till favoritstaden Ängelholm;

 

När det var dags att välja lott valde Eva Sandberg, som jobbar på kundtjänst till en webbutik, att börja med åren. På sista rutan stod det klart att Eva och sambon skulle få ta del av Trissvinsten i 15 år och både Eva och sambon, som stod i kulisserna och jublade.

Efter en kort paus väntade summan och efter några nervösa pauser mitt i skrapet blev det även där en högre vinst en den garanterade, då det blev 15 000 kronor i månaden. Den totala vinsten blev 2,7 miljoner men den nyblivna miljonären var tacksam över att det blir ett ekonomiskt tillskott varje månad i hela 15 år.

– Det är ju en så himla fin vinst också, just att den kommer varje månad. Det blir en väldig trygghet.

På förhand hade Eva och Anders ställt in sig på den garanterade vinsten på 1,2 miljoner kronor.

– Vi var ju så inställda på 1,2 miljoner så det blev ju ett väldigt hopp uppåt. När programledaren läste totalsumman från sin fusklapp blev jag nästan lite chockad över hur mycket det faktiskt var, förklarade hon.

Att vinsten var välkommen rådde det inga tvivel om.

– Vi älskar att resa, vi har ett hus som vi gärna renoverar och så har vi ju bebis på gång alldeles straxt, sa Triss senaste miljonär glatt.

Eva Sandbergs miljonvinst fick avsluta ett starkt vinnarår för Skåne.

– Det är väldigt passande att Skåne fick avsluta året med en miljonvinst då det har varit ett starkt vinnarår neråt i landet, sa vinnarkommunikatören på Svenska Spel Johanna Alba.