Laddar

39 Plus lämnar The Tivoli – men lever vidare: ”Finns oändliga möjligheter”

Helsingborgs mogendisko tar paus.

delningar

För nio år sedan startade Torkel Brunstorp upp konceptet 39 Plus. Den idag pigga 71-åringen tyckte då att fattades ett ställe för den äldre publiken i Helsingborg och valde därför att starta konceptet.

Något som resulterade i succé.

Under årens gång har evenemanget flyttats runt bland Helsingborgs nöjeslokaler och för drygt en månad sedan kom beskedet att vårens evenemang skulle hållas på The Tivoli.

– Planen var att vi skulle köra fyra kvällar den här våren, men nu blir det inte så. Jag är evigt tacksam att Hasse Jönsson valde att satsa på detta och släppte in oss i värmen, men jag tror det blir det bäst att vi gör såhär, säger Torkel Brunstorp.

Tanken var att evenemanget skulle hållas efter Big AW som arrangeras på The Tivoli. Men efter premiärkvällen den 26 januari konstaterade Torkel och Hasse att man fick tänka om.

– Big AW är ett grymt koncept i sig, men det funkade inte för oss att köra direkt efter dem. Lokalerna är grymma men passade inte riktigt för vårt koncept. Jag är dock glad att vi valde att testa det, förklarar Torkel.

Vad händer nu med 39 Plus?

– Det kommer bli ett klubbkoncept där vi kommer jobba med party, mingel, dans, upplevelser. Gamla som nya event, i samarbete med andra aktörer. Det finns många idéer om event och redan nu är det klart med härliga sommarevent på Sundsbussen – MS Pernille, säger Torkel och fortsätter:

– Det kan mycket väl bli så att vi återvänder till The Tivoli någon gång. Vi kan landa lite var som helst här i stan. Det finns oändliga möjligheter här.

Relaterade artiklar